Kékfény

Orvosnak adta ki magát és becsapta a polgárokat

TV Bečej Redakcija | 2019. június. 10. | 12:08 | Kékfény

Orvosnak adta ki magát és becsapta a polgárokat

Az Újvidéki Rendőrség letartóztatta a harminckilenc éves J.P.-t, Óbecse területéről, több csalási bűntett elkövetésének alapos gyanúja miatt.

A  gyanúsított a gyanú szerint, orvosnak adta ki magát, legalább három polgárt megtévesztett, megígérve nekik, hogy időpontot kapnak vizsgálatra, illetve műtétre a Vajdasági Klinikai Központban, továbbá mentőautó-szállítást és gyógyítást ígért privát klinikán.

Cserébe pénzt kért, amit a sértett felek postai úton fizettek ki.

A gyanúsított a rendőrségen legfeljebb 48 órás fogságban maradt, majd a meghallgatás után, az előzetes eljárást vezető bíró 30 napos fogvatartást rendelt el.

A rendőrség kéri azokat a polgárokat, akik esetleg a csalás áldozatai voltak, de nem jelentették azt, tegyék meg a következő telefonszámon: 021 488 5052.

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából