Sport

Óbecsén kiosztották a legjobb kick-boxolóknak járó díjakat 2018-ban

Ljubojev Vukašin | 2019. június. 10. | 12:39 | Sport

A „Bečej” Kick Box Klub a Vajdasági Kick Box Szövetség társszervezésében vasárnap a „Partizan” Testnevelési Egyesület termében megtartotta a Vajdasági Kick Box Bajnokságot, „Full contact” kategóriában.

A ringben 98 versenyző mérte össze erejét Vajdaság 20 klubjából. Ami az óbecsei harcosokat illeti vajdasági bajnok lett: Kisutcai Miklós, a pionírok között 43 kg-ig, Sonja Vukšić a pionírlányok között 49 kg-ig, a kadétok között 57 kg-ig a legjobb Đorđe Vujaković. Junior kategóriában 63,5 és 67 kg-ig aranyérmet szerzett Károly Áron és Nikola Vlajkov.

A bajnokság alatt kiosztották a serlegeket és az érmeket a legsikeresebb versenyzőknek, edzőknek és kluboknak az elmúlt 2018-as évben. A legjobbakat a Vajdasági, a Szerbiai és a Nemzetközi bajnoki versenyeken a megszerzett érmek alapján értékelték.

A Vajdasági Kick Box Szövetség legsikeresebb kadétja 2018-ban Milica Stojšin, a legsikeresebb edzője pedig   Žarko Radović.

A Vajdasági Kick Box Szövetség legsikeresebb klubja a Szerbiai Bajnokságokon az újvidéki „Vojvodina-Veletabak” Küzdősportok Klubja lett, a temerini „Spárta 2013” pedig a Vajdasági Bajnokságok legsikeresebb klubjának titulusát nyerte el.

Óbecsén kiosztották a legjobb kick-boxolóknak járó díjakat 2018-ban

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából