Sport

PRIJAVE U TOKU: III Memorijalni turnir „Milovan Jović“ startuje u subotu

Vukašin Ljubojev | 12. jun. 2019. | 12:50 | Sport

Treći memorijalni turnir „Milovan Jović“ u igri „tri na tri“ u organizaciji Fudbalskog kluba „Vojvodina“ počinje u subotu 15. juna na  stadionu u Bačkom Gradištu. Prijave ekipa traju do petka, a kotizacija iznosi 5.000 dinara.

Glavni cilj organizatora turnira jeste da on preraste u takmičenje za koje će se čuti i izvan okvira okolnih opština pa i same Vojvodine, da se budućim generacijama ostavi u amanet sećanje na Milovana Jovića, kao i da se kroz promociju sporta učvrste poznanstva, prijateljstva, za šta se Jović uvek zalagao.

Učesnike ove godine očekuju dve novine. Prva je da po odluci organizatora turnira, postoji mogućnost da ekipe koje dolaze iz drugih gradova, svoje utakmice odigraju u jednom danu kako bi izbegle dodatne troškove putovanja, a druga je vezana za sam broj igrača.

Nagradni fond ostaje nepromenjen. Prvacima turnira sleduje 100.000 dinara, osvajačima drugog mesta pripašće 30.000, ekipa koja bude na trećem mestu osvojiće 10.000 hiljada dinara, dok će najbolji igrač turnira dobiti sportsku opremu i novčanu nagradu od porodice Jović.

Za sada je prijavljeno oko 20 ekipa, a sve više zainteresovanih fudbalera javlja i iz drugih gradova i naseljenih mesta van opštine Bečej.

Napomenimo još jednom da veliki turnir na stadionu Vojvođanskog ligaša „Vojvodine“ počinje u subotu 15. juna, a sve zainteresovane ekipe mogu se prijavljivati do petka 14. juna na brojeve telefona: 063/523-901, 065/969-8-969, i 061/116-90-83.

PRIJAVE U TOKU: III Memorijalni turnir „Milovan Jović“ startuje u subotu
Ostale vesti iz ove kategorije