Közélet

Megjutalmazták Óbecse község legjobb általános iskolásait

Bogdanović Zorana | 2019. június. 13. | 11:40 | Közélet

Óbecse község idén 46 Vuk-diplomás tanulóval dicsekedhet, közülük legtöbben, 13-an a Sever Đurkić Általános Iskola diákjai, 12 tanuló a Zdravko Gložanski Általános Iskolából, 7 diák a bácsföldvári Svetozar Marković Általános Iskolából, hatan a Petőfi Sándor Általános Iskolából, a péterrévei Samu Mihály Általános Iskolából 4 Vuk-díjas, az óbecsei Samu Mihály Általános Iskolából pedig három diák lett Vuk-díjas.

A generáció legjobb diákjai: Dunja Jevtimijević, a Zdravko Gložanski ÁI-ból, Tara Popov, a Sever Đurkić ÁI-ból, Dudás Karolina az óbecsei Samu Mihály ÁI-ból, Lázár Lea az óbecsei Petőfi Sándor ÁI-ból.

13 elismerést osztottak ki azon diákok között, akik írigylésre méltó eredményeket értek el a köztársasági versenyeken, továbbá 51 oklevéllel díjazták azokat a tanulókat, akik a körzeti versenyeken voltak a legsikeresebbek. Az elismerések mellett Óbecse község a legjobbaknak könyvet is ajándékozott, a generációk legjobbjai pedig tabletet kaptak.

Óbecse község Sportszövetsége azoknak a diákoknak, akik a legjobb eredményeket érték el a köztársasági illetve a körzeti sportversenyeken pólókat ajándékozott.

Megjutalmazták Óbecse község legjobb általános iskolásait

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából