Közélet

A Zdravko Gložanski Általános Iskola megjutalmazta legjobb tanulóit

Ljubojev Vukašin | 2019. június. 14. | 9:43 | Közélet

Azok a tanulók, akik az óbecsei Zdravko Gložanski Általános Iskolát képviselték a községi, a körzeti és a köztársasági versenyeken, a múlt csütörtökön meg lettek jutalmazva ebben az iskolában.

Az összesen 81 végzős közül, 12-en Vuk-diplomát szereztek, és még körülbelül 40 speciális oklevél is kiosztásra került, azon tanulók között, akik kitűnő eredményeket értek el. A generáció legjobb tanulója Dunja Jevtimijević, a legjobb sportolója pedig Aleksa Živković lett.

A Zdravko Gložanski Általános Iskola diákjai a versenyek minden szintjén sikeresen szerepeltek – a köztársasági versenytől, a körzeti és a községi versenyeken keresztül, egészen a különböző pályázatokig, melyekből ennek az iskolának a tanulói, szintén kivették részüket.

Az ünnepség során, a köztársasági versenyeken szereplő tanulóknak és felkészítő tanáraiknak, ajándék-utalványokat is kiosztottak.

A Zdravko Gložanski Általános Iskola megjutalmazta legjobb tanulóit

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából