Kultúra

„Óbecse éjjel”:Felejthetetlen koncert mintegy 23.000 néző számára

Bogdanović Zorana | 2019. június. 16. | 9:28 | Kultúra

A harmadik „Óbecse éjjel” fesztivál, szombaton, a Felszabadulás téren, a szervezők becslése szerint, mintegy 23.000 látogatót vonzott.

A változatos zenei program Óbecse központjában Óbecse község minden generációját egybegyűjtötte, valamint számos Vajdasági látogatót is idevonzzott.

A fesztivál központi estjének programját Tijana Dapčević nyitotta meg, a „Čarolija“ gyermekkórussal, majd Dejan Cukić lépett színpadra a „Spori ritam” együttessel. Hozzájuk csatlakozott Jelena Gavrilović színésznő, aki Dejan Cukić-tyal együtt elénekelte, Eva Braun: Óbecse éjjel című dalának feldolgozását, ami egyúttal a fesztivál névadója is.

20 óra körül a közönséget a magyarországi „Ladánybene 27” együttes szórakoztatta, majd két órával később, nagy ováció kíséretében, színpadra lépett a legendás „Parni valjak” együttes. A látogatók az előadóval, Akival együtt énekelték a „Sve još miriše na nju“, a „Zastave“, a „Dođi“ és ennek a zágrábbi együttesnek a többi népszerű dalait.

Éjfél után a jó hangulatról a népszerű alternatív együttes a „S.A.R.S” gondoskodott, melynek „Lutka” című zeneszáma, a múlt év legtöbbet játsszott rock-dalának lett nyilvánítva.

Éjfél után néhány perccel tűzijátékkal varázsolták csodálatossá Óbecse központja felett az ébgoltot. Fesztiválhangulat uralkodott a belváros utcáiban és vendéglátóipari létesítményeiben, melyek zsuffolásig megteltek látogatókkal. Az „Óbecse éjjel” fennséges módon, hivatalosan is megnyitotta a rendezvények nyári szezonját községünkben.

„Óbecse éjjel”:Felejthetetlen koncert mintegy 23.000 néző számára

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

2019. június 16. | 13:13

Még több hír ebből a kategóriából