Közélet

Óbecse község a generáció legjobb diákjait laptoppal ajándékozta meg

Bogdanović Zorana | 2019. június. 19. | 10:35 | Közélet

A középiskolás generáció legjobb tanulóinak járó oklevelek kiosztását kedden este, ünnepélyes keretek között szervezték meg a Városi Színházban. A helyi önkormányzat képviselői és a középiskolák igazgatói adták át az elismeréseket azoknak a tanulóknak, akik kiváló eredményeket értek el a köztársasági, és a körzeti versenyeken, továbbá a Vuk-díjasoknak, akik idén 33-an érték el ezt a szép eredményt.

Idén a generáció legjobb tanulója Lengyel Anna, a Gimnázium diákja, Szabó Balázs, a Műszaki iskola diákja, Miloš Mihajlica, a Közgazdasági-Kereskedelmi Iskola diákja és Zoran Velimirov, a „Bratstvo” Általános és Középiskola diákja.

A díjazott tanulók alkalmi ajándékokat és könyveket kaptak, a generáció legjobb diákjait pedig a helyi önkormányzat laptoppal ajándékozta meg. Óbecse község Sportszövetsége 15 legsikeresebb sportolónak pólót ajándékozott.

Óbecse község a generáció legjobb diákjait laptoppal ajándékozta meg

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából