Kultúra

A „Teadélután a könyvtárban” Origámi tábor a legfiatalabb alkotókat gyűjtötte egybe

Bogdanović Zorana | 2019. június. 25. | 11:40 | Kultúra

A sorrendben kilencedik Origámi Gyermektábor, az Óbecsei Tanítók Egyesületének szervezésében, majdnem ötven, főként általános iskolás korosztályt gyűjtött egybe.

A műhelymunkákon a „Teadélután a könyvtárban” témában, ebben az óbecsei művelődési intézményben, a gyerekek a japán papírhajtogatás készségét sajátítják el, amely hozzájárul a finom motorikus készségek, a koncentráció és az ügyesség fejlesztéséhez a legfiatalabbak körében. Ugyanakkor ez egy jó alkalom arra, hogy találkozhassanak és megismerkedhessenek egymással, összebarátkozhassanak, és minőséges módon töltsék el az iskolai szünidőt.

Az idei tábor témáját a japán teafogyasztási szertartás ihlette, amely négy órán keresztül tart. A tanítókkal végzett gyakorlati műhelymunkán keresztül a résztvevők megismerhették a Távol-Kelet kultúrájának számos sajátosságát.

Az idei Origámi tábor pénteken fejeződik be, alkalmi falatozással és a köszönő-oklevelek kiosztásával minden résztvevő számára. Egyúttal egy kiállítást is szerveznek, amely bemutatja Óbecse legfiatalabb lakosainak és vendégeiknek színes, kreatív alkotásait.

A „Teadélután a könyvtárban” Origámi tábor a legfiatalabb alkotókat gyűjtötte egybe

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából