Politika

Óbecsei KKT: Vita a hitelről és az erőszak elleni küzdelem mobil csapatáról

Bogdanović Zorana | 2019. június. 26. | 14:16 | Politika

Óbecse község Képviselő-testülete elfogadta azt a hosszúlejáratú hitel felvételéről szóló határozatot, melynek értéke 158.279.000 dinár, és amit, a magyarázat szerint, a tervezett nagybefektetési munkák finanszírozására fordítanak.

Úgy tervezik, hogy ezt a pénzt a geotermikus kútfúrás felszerelésére fordítják, az IPA projekt kis kikötőjének építésére, a Csuka Zoltán utca újjáépítésére, a közvilágításra a Péterrévei úton Óbecsén, továbbá két személygépkocsi pénzügyi lízingjéhez, öt burkolatlan utcának kaviccsal történő feltöltésére Péterrévén és egy utcának Óbecsén, valamint új aszfaltréteg kiépítésére, a Sever Đurkić, a Petőfi Sándor, a Svetozar Čalenić és a Május elseje utcában Óbecsén.

Megvitatták Óbecse község joghatósága alá tartozó szociális védelmi jogokról szóló határozat módosítását is. Nevezetesen, az ellenzék kifogásolta a mobil csapat szolgáltatásainak finanszírozását, akiknek az erőszak ellen és az erőszak megelőzésével kellene foglalkozniuk, halaszthatatlan beavatkozások során, a Szociális Munkaközpont munkaidején túl.

Božović rámutatott arra, hogy a tavalyi év szintjén 200 erőszak áldozatát jegyezték fel, és ez a szám megduplázódik minden évben, ami arra utal, hogy az áldozatok bizalommal vannak az intézmények iránt. A Szociális Munkaközponban négy szakember dolgozik, akik ezeket a kérdéseket kezelik.

Óbecsei KKT: Vita a hitelről és az erőszak elleni küzdelem mobil csapatáról

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából