Sport

A Humanitárius Kosárlabda Torna legjobbjai a szenttamásiak

Ljubojev Vukašin | 2019. július. 9. | 12:26 | Sport

A „Három iksz három” csapat lett a győztese a hatodik utcai Humanitárius Kosárlabda Tornának, amit Óbecse község Ifjúsági Irodája szervezett meg a hét végén, a Bečej Kosárlabda Klub együttműködésével, Óbecse belvárosában.

A győztes szenttamási csapat a nagy döntőben 2:1-re legyőzte a csurogi „Friš and friš” csapatát. Az első meccset szabaddobásokkal, 13:14-re fejezték be, a másik kettő pedig 13:9 és 10:3-as eredménnyel zárult.

A harmadik helyért az óbecsei „Srećko Šojić za predsednika Elektro LIV” csapata és a nagybecskereki „Šašava družina” csapata harcolt, és a három meccs után, melyek közül a második szabadobásokkal fejeződött be, a bánáti csapat aratta a győzelmet, 6:7, 9:7 és 8:6-os eredménnyel.

A három pontos dobóversenyben, a 27 résztvevő közül, a legprecízebbnek a nagybecskereki Marko Sikimić bizonyult.

A háromnapos kosárlabda torna Óbecse központjában, ismét megmutatta a polgárok és a versenyzők humánus arculatát.

A torna befejezése után majdnem 105.000 dinár gyűlt össze, amit a hat éves bácsföldvári kisfiúnak, Aleksa Cukićnak utaltak át, aki cerebrális paralízisben szenved.

A torna idei különlegességét egy női csapat idézte, mivel az eddigiek során főként férfiak és vegyes csapatok vettek részt a versenyen, de még soha sem volt tisztán női csapata a tornának.

A Humanitárius Kosárlabda Torna legjobbjai a  szenttamásiak

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából