Sport

Futball: Nagy az érdeklődés a kék-fehér mezek iránt

Ljubojev Vukašin | 2019. július. 9. | 12:32 | Sport

A Bečej 1918 Ifjúsági Futball Klubban elkezdődött a felkészülés az új szezonra. A Tisza melletti Városi stadionon az új szakbizottság és a klub vezetősége, bemutatta a fiúkat, akiknek nagy része marad a klubban és megpróbál a Bečej-ből az elkövetkező évek során egy stabil Szerb bajnoki csapatot létrehozni.

Mint ahogy arról már volt szó, a Bečej fiatal csapatot kíván összehozni, amelytől azt várják el, hogy stabil allappillére legyen a klubnak. Azonban még mindig sok a kérdőjel, mert a játékosoknak, akik részt vettek az első edzésen, az a céljuk, hogy kiharcolják saját státuszukat és helyüket a klubban. Az edzőkön és a szakbizottságon múlik, hogy felbecsüljék, hogy ki az, aki teljesíteni tudja a követelményeiket.

A sorakozón 17 labdarúgó játékos volt jelen, akik közül a többség a községünkből való. Vannak köztük olyanok is, akik már viselték az óbecsei mezt az előző szezonok során. A standard első csapat tagjai: Slavoljub Dabižljević, Nemanja Vasin, Vladan Vorgučin, Ilija Erdeljan, Bojan Ćulum  és Dragoljub Vasić. Az újvidéki Borac csapatából Jovan Ćuk és Davor Jelić érkezett, Žarko Kobiljski az Erdevikből jött, Nemanja Jović, Bratislav Jelić és Nikola Savin a turjai Mladostból, David Petrović az újvidéki Proleterből, Lazar Vranješ pedig a törökbecsei Jedinstvóból érkezett. Az újvidéki Vojvodinából csatlakozott Adis Kurtiši, Uroš Milenković a Žarkovóból, és jelen volt még az internacionális Milorad Janjuš is.

A játékosok közül hiányoznak még a kapusok.

Az infrastruktúra tekintetében nagy tervek vannak a klub és a helyi önkormányzat részéről is,  a segédpályán folyó jelenlegi munkálatokon túl, sokkal több minden várható.

Az edzőknek és a szakbizottságnak kevesebb mint két hónapon belül minőségesen fel kell készíteniük és kiképezniük a csapatot, mivel az átmeneti időszak augusztus 31-ig tart,  a bajnokság pedig augusztus 17-én kezdődik, amikor is útjára indul a Szerb bajnoki karaván.

Futball: Nagy az érdeklődés a kék-fehér mezek iránt

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából