Közélet

A beiratkozás második körében 66 szabad hely

Bogdanović Zorana | 2019. július. 10. | 12:08 | Közélet

Az óbecsei középiskolákba az első körben 405 tanuló iratkozott be. 66 szabad hely maradt. Az iratkozás második körét július 11-én tartják.

A Közgazdasági Kereskedelmi Iskolában a 210-ből még 36 szabad hely maradt. Ebből 24 divatszabó szakra, amelyet idén a turisztikai technikusi szak helyett nyitottak, amelyre egyébként mindig sok jelentkező van.

Kilenc szabad hely maradt a pénzügyi adminisztrátori  négyéves szakra magyar nyelven, és egy hely van a banki és biztosítási hivatalnok szakra, szerb nyelven.

A Műszaki Szakközépiskolában a 171-ből 27 szabad hely maradt, olyan szakokon, ahol magyar nyelven folyik az oktatás. A négyéves számítógép-elektrotechnikusi szakon 8 szabad hely maradt, a hároméves lakatos-hegesztő szakon 12, a gépészeti szakon pedig még 7 betöltetlen hely maradt.

Az óbecsei Gimnáziumban a 90-ből 3 szabad hely van. A nyolcadikosok a természettudományi-matematikai és a társadalomtudományi-nyelvi szakok közül választhattak szerb nyelven, magyarul pedig az általános szakra jelentkezhettek.

A beiratkozás második körében 66 szabad hely

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából