Politika

A „Đorđe Predin Badža” tervezik a szabadtéri medencék megvilágításának rekonstrukcióját

Bogdanović Zorana | 2019. július. 12. | 7:44 | Politika

Óbecse község Képviselő-testülete vita nélkül elfogadta a Toplana Közvállalat működési programjának első módosítását az idei évre, amely összhangban van a négy napja elfogadott költségvetés második módosításával.

A változtatásokra, ahogyan a magyarázatban áll, azért volt szükség, hogy időben előkészíthessék és felkészíthessék a melegvíz-hálózatot a következő fűtési szezonra. Erre a célra, Óbecse község költségvetéséből, a vállalat felé irányított támogatások összege, 2 millió dinárral növekedett.

A képviselők megszavazták a „Đorđe Predin Badža”  Ifjúsági Sport és Kultúrális Tevékenységek Intézménye pénzügyi tervének első változtatását is, amellyel előlátják az új beruházási projekt műszaki dokumentációjának kidolgozását.

Elfogadták Óbecse község elismerő éves díjainak kiosztásáról szóló Határozatot is, az elismerést idén a „Labud Pejović Iskoláskor Előtti Intézmény, Tijana Grujić festőművész, Szabolcski Roland az „Agro-land” vállalat tulajdonosa, Fazekas Róbert magánvállalkozó, Slobodan Lazić atya és a Zserbó cukrászda kapja.

Az elismerő éves díjat, plakett formájában, a község elnöke adja át, augusztus 1-én, Óbecse község Képviselő-testületének díszülésén, amit Óbecse község Napja alkalmából tartanak.

A „Đorđe Predin Badža” tervezik a szabadtéri medencék megvilágításának rekonstrukcióját
Még több hír ebből a kategóriából