Sport

Svetski šampioni pobedili u nožnom tenisu u Bečeju

Vukašin Ljubojev | 16. jul. 2019. | 9:32 | Sport

Na sinoć završenom turniru u nožnom tenisu, dva na dva, pod nazivom „Bečej 2019“, pobedu je odnela ekipa „Restoran Beli dvori“ koju su činili Novosađani Bogdan Marojević i Nikola Mitro, šampioni sveta u Tekbolu, sportu koji se zasniva na fudbalskim i stonoteniskim veštinama. Njih dvojca su ujedno i višestruki novosadski šampioni u tenisu glavom na betonu i pesku.

Pobednička ekipa osvojila je 50 hiljada dinara, drugoplasiranoj ekipi iz Stepanovića pripalo je 15 hiljada, dok je „Crvena furija“ iz Crvenke izborila treće mesto i sa turnira odnela pet hiljada dinara.

Prema rečima organizatora, odziv igrača je bio odličan, dok je domaća publika zakazala. Turnir su pratili i određeni tehnički i vremenski problemi, ali je ipak okončan sa veoma pozitivnim kritikama domaćih i gostujućih ekipa.

Na premijernom nožnom tenisu koji se odvijao desetak dana na rekonstruisanom terenu Centra za  društveno i telesno vaspitanje „Partizan“ u Bečeju, učestvovalo je više od osamdeset momaka, kako amatera i rekreativca, tako i profesionalnih fudbalera.

Za kraj,  organizatori su nam ipak otkrili odakle je potekla ideja za ovim turnirom i kakva mu je budućnost.

Svetski šampioni pobedili u nožnom tenisu u Bečeju
Ostale vesti iz ove kategorije