Turizmus

Gazdag lesz a program a 3. Tanderbal Fesztiválon a Tiszán

TV Bečej Redakcija | 2019. július. 31. | 11:06 | Turizmus

Minden készen áll a Tanderbal Fesztivál harmadik kiadására, amely augusztus 2. és 4. között zajlik majd Óbecsén, a Tisza partján.

A rendezvénysorozat ünnepélyes megnyitója pénteken, 21 órakor kezdődik, ezt követi Ivana Selakov és az Amadeus band koncertje, éjfélkor tűzijátékkal. Másnapra, szombatra egész napos sport, gyermek és zenés programot láttak elő.

A „Tanderbal” utolsó napján, tehát vasárnap, ismét lesz Tiszai fűzér, azaz emberlánc a Tiszában és halászléfőző verseny is.

A fesztivál mindhárom napján Népművészti vásárt is szerveznek a Zöld korzón. A Tanderbal megszervezéséhez a helyi költségvetésből, mintegy 4,5 millió dinárt különítettek el.

Gazdag lesz a program a 3. Tanderbal Fesztiválon a Tiszán

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából