Sport

Fudbal: Pljusak i vetar odsvirali kraj subotnjeg meča

Vukašin Ljubojev | 5. avgust. 2019. | 13:09 | Sport

Nakon pet pobeda u kontrolnim mečevima, ekipa Omladinskog fudbalskog kluba Bečej 1918, ostvarila je još jednu pobedu sa 1:0, ali u skraćenom izdanju utakmice, jer je meč za samo 18 minuta priveden kraju.

U šestoj kontrolnoj utakmici ekipa Bečeja ugostila je fudbalere Bratstva 1946 iz Prigrevice. Iako je meč počeo po dobrim vremenskim prilikama, većina publike spekulisala je i pratila više oblake koji su se nadvijali nad gradom nego sam tok meča, da bi se ispostavilo, da je upravo nevreme i presudilo kako će se i kada utakmica završiti. No, osvrnimo se na utakmicu.

Ekipa Bečeja u osamnaest minuta pokazala je dominaciju, koja je mogla da rezultira već u šestom minutu meča kada slabom igrom gostujuće odbrane plavo-beli ne koriste stopostotnu šansu. Strahinja Ilić ubacuje sa leve strane Zličiću, koji ne uspeva desnom nogom da je smesti u gostujući gol. Ipak dva minuta kasnije, ponovnom greškom odbrane i katastrofalnim ispucavanjem lopte gostujućeg golmana Zličić ispravlja svoju grešku i ovog puta ipak overava za 1:0.

Nakon postignutog pogotka, vetar i kiša pojačali su ritam, da bi deset minuta kasnije utakmica bila obustavljena na kratko, a posle dogovora i zvanično prekinuta i završena.

Naredni i poslednji kontrolni meč ekipa Bečeja igraće u Kikindi sa tamošnjom ekipom ŽAK-a. Dok će prvi meč u Srpskoj ligi Vojvodina takođe biti ugošćena, ovog puta u Sakulama gde će pokušati da dođu do prva tri boda.

Fudbal: Pljusak i vetar odsvirali kraj subotnjeg meča
Ostale vesti iz ove kategorije