Közélet

Péterréve: a lakosoknak Ifjúsági Klub, a focistáknak labdák és kapuk

Bogdanović Zorana | 2019. augusztus. 12. | 12:18 | Közélet

Kicsit kevesebb, mint egy évvel ezelőtt, a Péterrévei Adóhivatal korábbi helyiségei így néztek ki. Ma, Óbecse község Ifjúsági Irodája beruházásának köszönhetően, a helyiséget felújították, felszerelték, így összejövetelek helyszínévé válhat, elsősorban a fiatalok számára, de Péterréve többi lakosa számára is.

A beruházás a „Fiatalok a falunkért” elnevezésű nemkormányzati szervezet kezdeményezésének köszönhetően valósult meg, melynek elnöke Szabó Attila, aki elmondta, hogy bár az egyesület kapta a helyiségeket használatra a helyi önkormányzattól, mégis minden helyi lakos számára elérhető lesz.

A helyi önkormányzat képviselői, hétfőn, egyúttal átadtak 20 futball-labdát, továbbá kapukat hálóval a Jedinstvo Futball Klub legfiatalabb csapatainak. Ugyanilyen sportfelszerelést kaptak Bácsföldváron és Csikérián is.

Az Ifjúsági Klub megnyitó ünnepségét a Nemzetközi Ifjúsági Nap alkalmából rendezték, amit tegnap ünnepeltek világszerte. Ebből az alkalomból a megnyitón jelen volt Dragan Milić, Tartományi Sport és Ifjúsági Titkárhelyettes is.

Mandić elmondta, hogy az Ifjúsági Iroda arra törekszik, hogy támogassa az egyének és az egyesületek ötleteit és projektjeit, melyek a fiatalok státuszának és programjának előbbre vitelét és fellendítését szorgalmazzák. Egyúttal felszólította a többi település aktivistáit, hogy fejezzék ki prioritásaikat, problémáikat, és érdeklődésüket, hogy az Iroda választ adhasson szükségleteikre.

Péterréve: a lakosoknak Ifjúsági Klub, a focistáknak labdák és kapuk
Még több hír ebből a kategóriából