Društvo

BPS: Žiteljima Omladinski klub, fudbalerima lopte i golovi

Zorana Bogdanović | 12. avgust. 2019. | 12:18 | Društvo

Pre nešto manje od godinu dana nekadašnje prostorije Poreske filijale u Bačkom Petrovom Selu izgledale su ovako. Danas, zahvaljujući ulaganju Kancelarije za mlade opštine Bečej prostor je adaptiran, opremljen i sada će postati mesto okupljanja, najpre mladih, ali i svih ostalih žitelja Bačkog Petrovog Sela.

Investicija je realizovana na inicijativu nevladine organizacije „Mladi za naše selo“, čiji predsednik Atila Sabo kaže da, iako je ovo udruženje od lokalne samouprave dobilo prostorije na korišćenje, one će biti dostupne svim meštanima.

Predstavnici lokalne samouprave danas su ujedno uručili 20 lopti i golove sa mrežama za mali i veliki fudbal najmlađim selekcijama FK „Jedinstvo“. Ista sportska oprema takođe je uručena u Bačkom Gradištu i Radičeviću.

Svečano otvaranje Omladinskog kluba upriličeno je povodom Međunarodnog dana mladih, koji se danas obeležava širom sveta. Tim povodom prisustvovao je i pomoćnik pokrajinskog sekretara za sport i omladinu Dragan Milić.

Mandić je kazao da Kancelarija za mlade nastoji da podrži ideje i projekte, kako pojedinaca tako i udruženja, koji se tiču unapređenja programa i statusa mladih. On je ujedno pozvao aktiviste ostalih naseljenih mesta da izraze svoje prioritete, probleme i interesovanja kako bi Kancelarija mogla da odgovori na njihove potrebe.

BPS: Žiteljima Omladinski klub, fudbalerima lopte i golovi
Ostale vesti iz ove kategorije