Politika

Óbecsei KKT: Vita a Felügyelő Bizottságok tagjainak kinevezéséről a Közvállalatokban

Bogdanović Zorana | 2019. augusztus. 21. | 11:34 | Politika

Óbecse község Képviselő-testületi ülésén, tegnap, megvitatták a Felügyelő Bizottság tagjainak kinevezését a „Komunalac” és a „Vodokanal” Közvállalatokban.

Nevezetesen, az ellenzék észrevételezte, hogy a tagok kinevezésekor a munkavállalók közül, nem tartották tiszteletben a törvényi rendelkezéseket, és hogy a „Komunalac” Közvállalat statútumát, elmondásuk szerint, nem hangolták össze a Közvállalatokról szóló törvénnyel.

Tomašević hozzátette, hogy minden javasolt jelölt megfelel a törvényes követelményeknek ahhoz, hogy tagja legyen a Felügyelő Bizottságnak. Így elnöknek Ljiljana Andrićet nevezték ki, tagjai pedig  Biljana Mišković és Rade Šibalić.

A „Vodokanal” Közvállalat Felügyelő Bizottsága elnökének Bojan Đurovićot nevezték ki, tagja pedig  Goran Matić lett.

Elfogadták a Link FTO cég tavalyi munkájáról szóló jelentést, valamint a cég felszámolásához való csatlakozásról szóló határozatot. Elfogadták továbbá A korrupció elleni küzdelemről szóló helyi cselekvési terv végrehajtását nyomon követő munkacsoport létrehozásáról szóló határozatot, valamint Óbecse község területén lévő önkormányzati területekről szóló határozatot is.

Az ülés végén a képviselők kérdései következtek.

Tari István képviselő kérdést intézett a község elnökéhez, azzal kapcsolatban, hogy a Nestor Džilitov utca lakóinak meg lesz-e térítve az a kár, amit, elmondása szerint, a Miloš Crnjanski utca felújításakor okoztak.

Óbecsei KKT: Vita a Felügyelő Bizottságok tagjainak kinevezéséről a Közvállalatokban
Még több hír ebből a kategóriából