Društvo

Bečejski penzioneri dobri gosti i još bolji domaćini

Zorana Bogdanović | 5. septembar. 2019. | 12:34 | Društvo

Opštinsko udruženje penzionera Bečej ugostilo je danas četrdesetak članova srodnog udruženja iz Aranđelovca, koji su boravili u jednodnevnoj poseti našem gradu.

Tom prilikom oni su obišli dvorac Fantast i znamenitosti u centru grada, ali su se najpre upoznali sa domaćinima. Na obostrano zadovoljstvo stečena su nova poznanstva, dragocena za kvalitetniji život osoba treće životne dobi, kažu naši sagovornici.

Najstariji građani opštine Bečej ove godine su bili u uzvratnoj poseti penzionerima u Loznici, potom su boravili u Kruševcu i Ribarskoj banji, a uskoro ih očekuje poseta čačanskim i subotičkim penzionerima.

Mimo toga, pripremaju se za Olimpijadu sporta, zdravlja i kulture trećeg doba koja će od 29. septembra do 3. oktobra biti održana u Vrnjačkoj Banji pod sloganom „za aktivnu i kreativnu starost“.

Takođe, jedanaestoro bečejskih penzionera danas je krenulo na besplatnu desetodnevnu rehabilitaciju u Vrdnik.

Tekst je objavljen u okviru projekta „Treća životna dob“, koji je sufinansiran iz budžeta Ministarstva kulture i informisanja. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Bečejski penzioneri dobri gosti i još bolji domaćini
Ostale vesti iz ove kategorije