Sport

Bečej 1918: A kék-fehér csapat holnapra várja a felsőbb rangba jutás másik jelöltjét

Ljubojev Vukašin | 2019. szeptember. 6. | 8:48 | Sport

A Bečej Ifjúsági Labdarúgó Klub a Vajdasági Szerb Liga negyedik fordulójában a pancsovai Železničar csapatával mérkőzik meg a Városi stadionban.

Belić, a kék-fehérek edzőjének elmondása szerint a pacsovai csapat komoly ellenfélnek számít – a felsőbb rangba való bejutás egyik legerősebb jelöltje. Az eddigi három mérkőzés alatt a Železničar csapatának ugyanannyi meccset sikerült megnyernie, négy gólt szereztek, de az ellenfél támadását mindannyiszor sikerült kivédeniük.

A Bečej csapata jelenleg két győzelemmel és egy vereséggel a harmadik helyen áll a ranglistán, hét fogadott és nyolc leadott góllal. A kék-fehér csapat a holnapi meccsen legyengülve fog indulni, mivel a Május 1 csapatával való mérkőzés során Luka Miljević piros lapot kapott.

A kék-fehér csapat edzője a sajtótájékoztató végén újra összefoglalta a negyedik forduló mérkőzésével kapcsolatos véleményét, amelyre holnap  16:30-kor kerül sor a Városi stadionban.

Bečej 1918: A kék-fehér csapat holnapra várja a felsőbb rangba jutás másik jelöltjét

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából