Sport

Bečej 1918 IFK: A pancsovaiak elvitték a pontokat Óbecséről

Ljubojev Vukašin | 2019. szeptember. 9. | 12:31 | Sport

A Bečej 1918 Ifjúsági Futball Klub, az elmúlt szombaton, 1:2 arányú vereséget szenvedett, a Tisza melletti stadionon, a pancsovai Železničar csapatától.

A Vajdasági Szerb Liga negyedik fordulójának keretében a Bečej fiatal csapata, amely még mindig az összeszokás fázisában van, erejének több mint száz százalékában mindent elkövetett annak érdekében, hogy a meccset saját javára fordítsa, de ez a 90. percig nem történt meg.

Bár, ha azt vesszük figyelembe, hogy a klub továbbra is a stabilizáció fázisában van, és hogy a pancsovai csapat a felsőbb rangba jutás jelöltje, az eredmény nem is olyan rossz. Azonban megmarad a sajnálkozás a legalább egy pont után, amit az óbecseiek igazán megérdemeltek volna.

A pancsovai csapat teljes létszámban lépett pályára támadó formációval, azaz a klasszikus két spicc játékossal, amely már a 18. percben eredményhez is vezetett, amikor Bašanović a büntető széléről bal lábbal betalált a kapuba és 1:0-ra növelte az állást.

A meccs második részének az eleje a kék-fehéreknek kedvezett, mert Kobiljski kiegyenlített. Jevrićnek, a vendégek edzőjének elmondása szerint, éppen ez motiválta a csapatát arra, hogy még erősebben játsszon, és megnöveljék a játék ritmusát. Ennek eredményeként a 75. percben Mandić 30 méterről betalált a hálóba, így a Železničar 1:2-es győzelmet aratott.

A negyedik forduló után a Bečej csapata a hetedik helyen áll, hat ponttal. A következő bajnoki mérkőzést pedig szombaton játsszák, amikor  a bácsszentiváni   Bratstvo 1946 csapatának vendégei lesznek.

Bečej 1918 IFK: A pancsovaiak elvitték a pontokat Óbecséről

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából