Sport

Bácsföldvár: A Voša továbbra sem kapott gólt

Ljubojev Vukašin | 2019. szeptember. 9. | 12:47 | Sport

A bácsföldvári Vojvodina labdarúgói és a Tavankút csapata, egy-egy pontot szereztek a Sever Vajdasági Liga negyedik fordulójában, amit a bácsföldvári „Đorđe Tapavica Džoja” stadionján játszottak.

A kemény mérkőzés, a türelmes és erős játék mindkét fél részéről azt eredményezte, hogy a Sever Vajdasági Liga négyéves tagja, a Tavankút csapata és a most debütáló Vojvodina, a lehető legnépszerűtlenebb eredménnyel fejezze be a meccset, azaz gólok nélkül.

A mérkőzés legnagyobb részében a hazaiaknak voltak kezdeményezéseik, főként az első félidőben. Egyes helyzetekben jobban reagálhattak volna, amikor esély adódott, kiaknázhattak volna néhány lehetőséget, hogy a szünetre előnnyel mehessenek. Ez azonban nem következett be.

Ami a vendégcsapatot illeti, a Tavankút, bár összeszokott csapat, mégsem tudott egyetlen ideális helyzetet sem létrehozni, hogy veszélybe sodorja a Vojvodina kapuját, ami motivációul szolgálhat a bácsföldváriak számára, hogy az elkövetkező mérkőzéseken is harciasan és keményen játsszanak.

Dabižljević, a szakbizottság vezetője a meccs végéig lehetőséget adott Mihajlo Mihajlovićnak, Aslan Šakolinak, és Nenad Kudrićnek is, akinek sérülés miatt, ez volt az első bajnoki mérkőzése ebben a ligában.

A Sever Vajdasági Liga ötödik fordulójában a bácsföldvári csapat focistái Bajsán vendégszerepelnek, és a jól ismert helyi csapattal mérkőznek meg.

Bácsföldvár: A Voša továbbra sem kapott gólt

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából