Sport

Kispályás focitornát szervez a Picoder PE

Ljubojev Vukašin | 2019. szeptember. 10. | 10:55 | Sport

Az óbecsei Picoder Polgári Egyesület idei naptárát egy újabb eseménnyel bővíti, így a Picoderi napok, a Szent Száva napi bál, a Picoderi nyuszi, a Karácsonyfogó, a Picoderi Télapó, valamint a Március 8. megünneplése mellett, Picoder a jövő hétvégén, a legfiatalabbak sportversenyének epicentruma lesz. Kispályás labdarúgó tornáról van szó, 3 a 3-ra, Picoder 2019. elnevezéssel

A 3+1 játékosból álló csapatok, lehetnek lányok, fiúk, vagy vegyes csapatok is, és mint az eddigi rendezvények alkalmával, melyeket a Picoder Polgári Egyesület szervezett sem kellett regisztrációs díjat fizetni, így ezen sportesemény alkalmával sem kell.

Az egyetlen előfeltétele a tornán való részvételnek, a jókedven és az igazságos játékon kívül az, hogy minden résztvevő magával kell hogy hozza, vagy a betegkönyvét, vagy pedig a személyi igazolványát, mellyel igazolhatja korát.

A tornára  a 069/25-95-194-es telefonon lehet jelentkezni, illetve a versennyel kapcsolatban bővebb információ is, ezen a számon kapható.

Kispályás focitornát szervez a Picoder PE

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

2019. szeptember 10. | 21:28

Még több hír ebből a kategóriából