Gazdaság

A „Tiszamente” szolgáltatásaiért fizetendő kötelezettség szerződés nélkül is érvényes

Bogdanović Zorana | 2019. szeptember. 12. | 10:55 | Gazdaság

A „Tiszamente-Óbecse” szolgáltatásainak felhasználói hamarosan nem lesznek kötelesek a vállalattal szerződést kötni, ám ez nem menti fel őket a szolgáltatás kifizetése alól.

Konkrétan, a Városi Tanács mérlegeli a tisztaság fenntartására szolgáló Községi Határozat módosítását, melyet a Kommunális szolgáltatás törvényével hangolnak össze.

Ezzel egyidejűleg a vállalat Óbecse község Képviselő-testületének benyújtotta megfontolásra az idei üzleti program idei évre vonatkozó első módosítását, valamint a nyereséget kimutató féléves pénzügyi beszámolót is.

Ami a szolgáltatás megfizettetését illeti, ez körülbelül 95 százalék, mondta az igazgató, aki egyúttal arra is felhívta azon polgárok figyelmét, akik felszólítást kaptak, hogy jöjjenek el a vállalatba és kérvényezzék az adósságuk átütemezését, illetve, hogy mielőbb, teljes egészében fizessék ki kötelezettségeiket. Ennek elmulasztása ugyanis jelentősen növeli a költségeiket.

 

 

A „Tiszamente” szolgáltatásaiért fizetendő kötelezettség szerződés nélkül is érvényes

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

2019. szeptember 12. | 14:18

Még több hír ebből a kategóriából