Sport

A Picoder 2019 labdarúgótorna megfelelt az elvárásoknak

Ljubojev Vukašin | 2019. szeptember. 16. | 13:03 | Sport

A Picoder Polgári Egyesület szombaton a legfiatalabbak számára szervezett sporteseményt. A Picoder 2019 elnevezésű, 3 a 3-ra kisfoci versenyt a nagy bácskai csatorna mellett tartották meg.

A 10 évesek kategóriájában az első helyezést az Erste boy csapata, a 11 és 15 évesek kategóriájában a legjobb helyezést a PKL csapata nyerte meg, míg a 18 évesek kategóriájában az első helyért járó díjat a Fortuna csapata vihette haza.

Csapatonként 3+1 játékos lépett pályára, a három kategória első helyezettjeit pedig serlegekkel, érmekkel és oklevéllel díjazták a szervezők.

Az óbecsei labdarúgók teljesítményéről és arról, hogy a jövője nézve milyen kilátásai vannak a helyi labdarúgásnak a zsűri nyilatkozott.

Az egyesület saját költségén a közelben levő játszóteret is felújította. Így az újrafestett és felújított hinták és mászókák régi fényükben pompáznak.

A Picoder 2019 labdarúgótorna megfelelt az elvárásoknak

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából