Turizmus

Radičevići Napok idén a Művelődési Otthonban

Ljubojev Vukašin | 2019. szeptember. 18. | 10:31 | Turizmus

A hétvégén tizenegyedik alkalommal kerül sor a Radičevići Napok – Milan Vujnović emlékrendezvényre, amely az önkormányzat finanszírozása által valósul meg. Idén a Kisboldogasszony ünnepnapján tartott falunapot a korábbi évekhez képest szerényebb keretek között szervezik meg.

A rendezvény pénteken, szeptember 20.-án 17 órakor a helyi templomban Milan Vujnović emlékére tartott szentmisével veszi kezdetét. A központi rendezvényre a helyi Művelődési Otthonban kerül sor, ahol kultúrprogramokkal várják a látogatókat. Az épület mögötti nyári terasz alatt pedig halászlé-főző versenyt szerveznek.

A főzőversenyre az érdekeltek személyesen a helyi közösség irodájában, vagy a 021/809-247-es telefonszámon tudnak benevezni.  A nevezési díj csapatonként 1.500 dinár, amely keretében biztosítva lesz számukra a tüzelőanyag és 3 kilogramm hal.

Radičevići Napok idén a Művelődési Otthonban

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából