Sport

Bečej 1918 IFK: Holnap kerül sor a szezon második felének legnagyobb mérkőzésére

Ljubojev Vukašin | 2019. szeptember. 20. | 11:42 | Sport

A Vajdasági Szerb Liga hatodik fordulójában a Bečej 1918 Ifjúsági Labdarúgó Klub és a szenthuberti Kozara közötti mérkőzésre holnap kerül sor a Városi stadionon 16 órai kezdettel.

A bajnokság kezdete előtti kontrolljátékokon és az első két bajnoksági meccs alatt az óbecsei csapat kilenc győzelmet aratott, amit vereségek sorozata követett. A kék-fehérek először a rumai mérkőzésen vesztettek pontot, ezt követve hazai pályán a Železničar csapata ellen játszott meccsen, végül pedig a kupán és a bajnoksági mérkőzések során is vereséget szenvedett a bácsszentiváni Bratstvo csapata ellen

A meccsek összértékelése során az óbecsei csapat 6 pontot kapott, ami a tizedik helyet jelenti a ranglistán.

A csapat valamivel kisebb optimizmussal várja a szenthuberti Kozara csapatával való mérkőzést, viszont annál nagyobb az akarat a győzelem és a pontszerzés iránt. A bajnokság legfiatalabb csapatának szüksége is lesz erre, hiszen Belić, a csapat edzője szerint a szezon második felének egyik legfontosabb mérkőzésére kerül sor, amely meghatározza majd az óbecsei csapat jövőjét.

A csapat felkészült a holnapi meccsre, viszont Petar Ilić sérülés miatt kimarad ebből a mérkőzésből.

Bečej 1918 IFK: Holnap kerül sor a szezon második felének legnagyobb mérkőzésére

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából