Sport

OFK Bečej 1918: Pobeda i povratak u gornji dom

Vukašin Ljubojev | 23. septembar. 2019. | 12:30 | Sport

Omladinski fudbalski klub Bečej 1918 minule subote pobedom od 3:0 nad ekipom Kozare iz Banatskog Velikog Sela, upisao je nova tri boda i tako uspeo da ostane u bezbednoj zoni na tabeli.

Nakon dve pobede, usledila su tri ligaška poraza i pad na 10 mesto na tabeli. Ipak, mladi tim je u subotnjem meču prikazao jedno od najboljih izdanja od početka sezone i ubedljivom pobedom odskočio na 7. mesto Srpske lige Vojvodina.

Igrao se 13. minut kada je Dabižljević našao Kobiljskog po levoj strani, koji ubacuje u peterac gde je Zličić siguran za 1:0. Imali su domaci inicijativu čitavo prvo poluvreme ali i oko pet solidnih prilika, dok je jedina koju beležimo na strani gostiju bila u 26. kada su pogodili okvir gola.

Pet minuta nakon ne iskorišćene prilike Kozare, Vorgučin sa velike distance pronalazi Erdeljana koji glavom overava za 2:0 čime je okončan prvi deo meča.

Nakon toga, na terenu su bili vidni slabiji tempo i trčanje. Ipak, Bečejci su uspeli da i u drugom poluvremenu postignu gol i overe pobedu sa 3:0. Greškom gostujuće odbrane, pribrani Zličić dolazi do lopte i svog drugog gola na meču.

Omladincu iz Novih Banovaca.

OFK Bečej 1918: Pobeda i povratak u gornji dom
Ostale vesti iz ove kategorije