Egészségügy

Egészség útja: Az egészség fontosabb a rossz időjárástól

Ljubojev Vukašin | 2019. szeptember. 26. | 11:47 | Egészségügy

Az óbecsei Cukorbetegség Elleni Küzdelem Társasága ma a Felszabadulás téren a rossz idő ellenére is megtartotta a tizenkettedik, hagyományos, Egészség útja elnevezésű rendezvényét, amelyre az eső ellenére számos résztvevő érkezett.

A polgároknak lehetőségük volt ingyenesen és rövid várakozási idő alatt leellenőrizniük egészségi állapotukat és orvosi tanácsot kapni. A vizsgálatok keretében vércukorszint- és vérnyomásmérésen, valamint magasság- és testsúlymérésen vehettek részt. Az ilyen jellegű egészségügyi és sport rendezvények fontosak és hasznosak a polgárok számára.

A rendezvény elnapolásáról szóló szóbeszéd ellenére az óbecsei Cukorbetegség Elleni Küzdelem Társasága azt szorgalmazta, hogy az egészség számára mindegy milyen az időjárás, és a fizikai aktivitás mindig időszerű, időjárástól függetlenül. A legfiatalabbak számára szervezett futóversenyt is megtartották, a résztvevőket pedig diplomákkal és érmekkel tüntették ki.

Egészség útja: Az egészség fontosabb a rossz időjárástól

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából