Közérdekű

Toplana Közvállalat Óbecse: Megkezdődnek a távfűtési rendszer funkcionális próbái

TV Bečej Redakcija | 2019. október. 3. | 7:48 | Közérdekű

Toplana Közvállalat Óbecse: Megkezdődnek a távfűtési rendszer funkcionális próbái

Az óbecsei Toplana Közvállalat a fűtésidényre való előkészületek keretében értesíti a polgárokat, hogy a távfűtéses rendszeren ma, október 3.-án megkezdik a hideg vizes próbákat, hétfőn október 7.-én pedig a meleg vizes próbákat.

A hides vizes próbák során a közvállalat dolgozói utántöltik, és nyomás alá helyezik a meleg vizes hálózatot, a hőállomásokat, és a központi távfűtési rendszereket a háztartásokban.

A meleg vizes próbák során pedig kivizsgálják a hőerőmű, a melegvizes hálózat és a hőállomások működését.

Tekintettel arra, hogy a távfűtési rendszer hónapokig nem volt működtetve, a hideg és meleg vizes próbák során szivárgás fordulhat elő a hőállomásokon és a háztartásokban levő távfűtő berendezéseken.

A közvállalat illetékesei arra kérik a polgárokat, hogy az elkövetkező időszakban figyeljenek oda a lehetséges szivárgásokra.

A háztartásokban levő távfűtő berendezéseken, a hőállomásokon vagy a meleg vizes hálózaton észlelt szivárgás esetén értesítsék a Toplana Közvállalat Műszaki Szolgálatát a 021/6915-470-es vagy a 021/6912-761-es telefonszámon.

A távfűtési rendszer hőellátásának feltételeiről és módjáról való döntés alapján a fűtésidény október 15.-én kezdődik, kivételesen ha a kinti hőmérséklet három napon keresztül 21 órakkor 12⁰C vagy ettől kevesebb, korábban is megkezdik a hőenergia kibocsátását.

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából