Društvo

Tehnička škola spremna za sportske i intelektualne igre

Vukašin Ljubojev | 3. oktobar. 2019. | 11:03 | Društvo

Tehnička škola iz Bečeja privodi kraju pripreme za sportske i intelektualne igre koje će se održavati u iduće nedelje od 7 do 11. oktobra u sklopu manifestacije „Dečija nedelja“ i obuhvatiće decu od predškolskog do srednjoškolskog uzrasta.

U ponedeljak sa početkom od 11 časova u holu sportskog centra „Đorđe Predin Badža“ startuje turnir u stonom fudbalu Nakon toga u 15 časova srednjoškolci kreću u poteru za anonimnim likom.

Trke ulicama grada biće u centru pažnje u utorak, zato se u Tehničkoj školi takmičenja nastavljaju u sredu.

Prvo je rešavanje sudokua u 8 časova, a od devet sledi obaranje ruku srednjoškolaca. Nadvlačenje konopca održaće se u 10 časova, dok će u isto vreme otpočeti i takmičenje za osnovce i srednjoškolce u rešavanju Rubikove kocke.

Takođe u sredu, učenike viših razreda osnovne škole očekuju „Igre bez granica“ koje počinju od 12 časova, a se sastoje iz različitih sportskih igara i igara spretnosti.

Turnir u PES-u odigravaće se u četvrtak sa početkom od 9 časova. Pored prijave, učesnici bi trebali da ponesu svoj džojstik.

Dok traje nadmetanje u Tehničkoj školi, najmlađi sugrađani u centralnom objektu „Labud Pejović“ će se takođe takmičiti ali u vezivanju pertli, a asistiraće im đaci ove srednje škole.

Poslednjeg dana biće održano takmičenje u društvenoj igri „Čoveče ne ljuti se“.

Tehnička škola spremna za sportske i intelektualne igre
Ostale vesti iz ove kategorije