Turizmus

Az óbecsei Idegenforgalmi Szervezet bemutatkozott a Lorist nemzetközi vásáron

Bogdanović Zorana | 2019. október. 8. | 12:00 | Turizmus

Bemutatta turisztikai kínálatát az óbecsei Idegenforgalmi Szervezet az idei Lorist Nemzetközi vásáron, Újvidéken.

A látogatókkal megismertették a község nevezetességeit, a redezvényeket, a természeti kicseket és a gazdag gasztronómiai kínálatot.

Az óbecsei Idegenforgalmi Szervezet standjának keretében idén 10 helyi kiállító mutatkozott be.

Az óbecsei Idegenforgalmi Szervezet irodája egy hónap múlva új épületben kap helyet, néhány lépésre a mostani irodahelyiségtől. Karapandžić, az igazgató elmondása szerint a jövőben abban az  önkormányzati helyiségben lesznek elhelyezve, ahol korábban bank működött.

A rendezvényeket illetően a szervezet a Télapó napok szervezésén dolgozik, amelyet az év végén szerveznek meg, időközben pedig a Gasztro Feszt társzervezőiként szervezkednek, amelyre október 13.-án az Erdőtelepítők parkjában kerül sor. Ugyanakkor a Manić -Tisa 63 rendezvény szervezésében is részt vesznek, amely a Tisza-parton kerül megrendezésre.

Az óbecsei Idegenforgalmi Szervezet bemutatkozott a Lorist nemzetközi vásáron

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából