Közélet

Óbecse felszabadulásának 75. évfordulóját ünnepelték meg

Bogdanović Zorana | 2019. október. 8. | 12:02 | Közélet

Október 8-a, Óbecse fasizmus alóli felszabadulásának a napja, ebből az alkolomból idén is a II. Világháborúban elesett harcosok emléke előtt tisztelegtek. Óbecse 75 évvel ezelőtt szabad város lett.

Az önkormányzat képviselői, a Harcosszövetség községi és tartományi vezetői, az Orosz Federáció tagjai, a politikai pártok tagjai, a polgárok jelenlétében megkoszorúzták a városházán lévő emlékfalat, így emlékezve a hősökre, akik életüket adták a városért.

Óbecse fasizmus alóli felszabadulásának 75. évfordulójára szervezett ünnepi akadémiára ma este a Vásori Színházban kerül sor 18 órai kezdettel.

Óbecse felszabadulásának 75. évfordulóját ünnepelték meg

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából