Kultúra

Nemzetközi Környezetbarát Alkotói Találkozó Óbecsén

Ljubojev Vukašin | 2019. október. 8. | 12:04 | Kultúra

Negyedik alkalommal került sor a Nemzetközi Környezetbarát Alkotói Találkozóra az óbecsei Than emlékházban, az Ökobecse Polgári Egyesület és a Szivárvány festőcsoport szervezésében.

A rendezvényre Vajdaságból és Magyarországról is érkeztek festők. A résztvevők közül sokan már évek óta részt vesznek a rendezvényen, de olyanok is voltak, akik most jöttek először.

Az újrahasznosított papír mellett a természetes anyagokból, házilag készített festékekkel is kísérletezhettek, amelyeket bogyókból, dióhélyból vagy spenótból állítottak elő.

A rendezvény célja többek között a festészet mellett a környezetvédelem tudatosítása, és a nemzetközi kapcsolatok kialakítása, ezért a találkozón készült alkotásokat februárban Pécsett a Pepita Közösségi Téren is kiállítják majd.

Nemzetközi Környezetbarát Alkotói Találkozó Óbecsén

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából