Sport

Bečej 2003 TK: Újabb három pont van elkönyvelve

Ljubojev Vukašin | 2019. október. 8. | 13:30 | Sport

A Bečej 2003 Teremfoci Klub tegnap a Második Szerbiai Futsall Liga negyedik fordulójában hazai pályán, a Đorđe Predin Badža sportközpontban 3:1-re legyőzte a tavalyi liga legjobbját, a valjevói RB cspatát.

Mindkét csapat óvatosan lépett a pályára. Az első félidő legnagyobb részében a játékosok tapogatózva játszottak, az ellenfél hibázására várva. A tesztelés Višićet és Vadaskit, a kapusokat sem kerülte ki, hiszen a játékosok az első perctől nagy távolságokból lőttek gólra.

Golubot a mérkőzés 17. percében a kaputól tíz méterre rántották le. Innen Arvaji nagy lendülettel lőtt a kapu bal oldalába, 1:0-ás vezetést szerezve a hazai csapatnak.

A második félidőt dinamikus és agresszív játék jellemezte, amit a vendég csapat mind az öt játékosának támadása és Krstić váratlan gólja eredményezett a mérkőzés 24. percében.

Úgy tűnt a 33. percben újabb gólt szereztek a hazaiak, de szabálytalanság miatt a gólt nem fogadta el a bíró. Nem sokkal később azonban újjonghattak a hazai csapat szurkolói. Stanić labdaátadásával Kobiljski, a csapatkapitány gólt szerzett, és ezzel 2:1-re vezetett a csapat.

Az óbecseieknek ugyanebben a percben lehetőségük volt a lehető legszigorúbb büntetést kapniuk, de Arvajinak nem sikerült megvalósítania tervét. A jobb eredményről Korać gondoskodott, aki újabb góllal 3:1-re biztosította az óbecseiek győzelmét.

A Második Szerbiai Futsall Liga ötödik fordulójában az óbecseiek Smederevóba utaznak, ahol az ottani csapat ugyanannyi ponttal szerepel a ranglistán.

Bečej 2003 TK: Újabb három pont van elkönyvelve

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából