Sport

Óbecse felszabadulásának napja alkalmából futottak a diákok

Ljubojev Vukašin | 2019. október. 8. | 13:39 | Sport

Óbecse felszabadulásának napja alkalmából a helyi Sportszövetség és a helyi önkormányzat szervezésében idén is megtartották a hagyományos futóversenyt Óbecse utcáin, amelyen a helyi általános és középiskolák diákjai vettek részt.

18 kategóriában 700 gyerek versenyzett. A legsikeresebbek, ötvennégyen, érmekkel térhettek haza.

Az általános iskolások kategóriájában első helyezést ért el Maša Ćuk, a Sever Đurkić Általános Iskola tanulója, valamint Boris Mrkšić, Katarina Pivnički, Uroš Nićin, Suzana Joksimović, Marko Božičič, Milica Jovanović, Filip Basarić, Nataša Kekić és Uroš Mirjačić a Zdravko Gložanski Általános Iskola tanulói.

A középiskolások kategóriájában aranyérmet nyert Isidora Živković, a Gimnázium tanulója, valamint Stefan Đisalov, Lenka Savkov, Saša Suvajčević, Igor Tatić, Jovana Lakić és Marko Džigurski a Közgazdasági és Kereskedelmi Iskola tanulói.

Óbecse felszabadulásának napja alkalmából futottak a diákok

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából