Közélet

Futóverseny a boldogabb gyermekkorért az Erdőtelepítők parkjában

Ljubojev Vukašin | 2019. október. 9. | 11:34 | Közélet

A Gyermekhét keretében az óbecsei Vöröskereszt a helyi Altétikai Klubbal és a Pannonika Ökológiai Hálózattal együtt szervezte meg a Futóverseny a boldogabb gyermekkorért elnevezésű programot az Erdőtelepítők parkjában.

A program társszervezői a Đorđe Predin Badža sportközpont és az Elektro LIV vállalat.

A megmérettetésben a Sever Đurkić, a Zdravko Gložanski és a Petőfi Sándor Általános Iskolák második, harmadik és negyedik osztályos tanulói vettek részt.

A negyedik osztályos diákok kategóriájában a leggyorsabbak a Sever Đurkić Általános Iskola diákjai voltak. A harmadik osztályosok között a Petőfi Sándor Általános Iskola diákjai szerepeltek a legjobban, míg a második osztályosok kategóriájában minden résztvevő nyertes lett. A legsikeresebbek iskolafelszerelést és édeségeket kaptak jutalmul.

Futóverseny a boldogabb gyermekkorért az Erdőtelepítők parkjában

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából