Kultúra

Elismerésben részesültek "A gyermekeknek joguk van ..." verseny résztvevői

Ljubojev Vukašin | 2019. október. 11. | 11:28 | Kultúra

A Labud Pejović Iskoláskor Előtti Intézmény tegnap este a Kolibri tornatermében kitüntette a "A gyerekeknek joguk van ..." című tradicionális művészeti verseny nyerteseit.

Az óvodások kategóriájában a legjobban Sonja Pešaković és Horváth Andrea kétnyelvű csoportja teljesített, az alsó osztályos tanulók kategóriájában pedig a Sever Đurkić Általános Iskola III/3 osztálya, míg a feslő tagozatos kategóriában a Petőfi Sándor Általános Iskola V/C osztálya nyerte meg az első díjat. Különdíjat kaptak csoportos munkájukért a Testvériség Általános és Középiskola diákjai.

Az általános iskolás diákok munkáit Skrabány Viktor akadémiai festő értékelte, míg az óvodások rajzait Ferenc Magdolna nyugdíjazott óvónő és Blažić Erika bírálta el.

A művészeti verseny fő célja a különféle korú gyermekek képzeletének és kreativitásának serkentése, a közös munkával a közösség szellemének ösztönzése, a művészi kifejezés iránti szeretet ösztönzése, valamint a fiatalok ösztönzése a különféle vizuális technikák felfedezésére, mondta Tatjana Mitić a Labud Pejović óvoda igazgatója.

Elismerésben részesültek "A gyermekeknek joguk van ..." verseny résztvevői
Még több hír ebből a kategóriából