Közélet

A diákok, a szülők és a tanárok együtt főzet a Samu Mihály Általános Iskolában

Ljubojev Vukašin | 2019. október. 11. | 12:10 | Közélet

Az óbecsei Samu Mihály Általános Iskola diákjai, szüleik és tanáraik programjának köszönhetően 12 bográcsban főtt a paprikás, amley illata belepte az Újfalut.

Ez csak egyike volt azokanak a programoknak, amelyeket a gyermekek számára szerveztek a Gyermekhét keretén belül. A diákok azokban a tanítási és oktatáson kívüli programokban is részt vettek, amelyeket a Városi Múzeum, a Népkönyvtár,  és más községi intézmények szerveztek.

A kulináris verseny résztvevõi között egyenlően megoszlott a főzés körüli elfoglaltásg, ami szintén az iskolai tevékenység célja volt.

A diákok, a szülők és a tanárok együtt főzet a Samu Mihály Általános Iskolában

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából