Sport

Bečej 1918 IFK: Az edzők kölcsönös elégedettsége

Ljubojev Vukašin | 2019. október. 14. | 11:13 | Sport

A Szerb Vajdasági Liga kilencedik fordulójában a Bečej 1918 Ifjúsági Labdarúgó Klub a perlezi Vojvodina 1928 csapata ellen játszott. A 90 perces mérkőzés eredménye 2:2 lett, ami mindkét csapat edzője szerint reális és elfogadott eredmény.

Szombaton a Városi stadionon egy kemény és nem túl szép mérkőzés játszódott le. A labda birtoklása az eslő perctől a hazai csapat esetében jobb volt, a végeredményen azonban ez nem látszott meg. A vendégek esetében más volt a helyzet. A perlezi csapatnak volt néhány esélye, de ezek közül csak a két legjobbat sikerült megvalósítaniuk.

Az első gólt Žarko Kobiljskinak sikerült megszereznie, aki Janjušsal párhuzamosan hozott örömöt a hazai szorkolóknak. A meccs második részében a vendégek Marković, a kapus gyenge védelme által kiegyenlítették az állást,  a gólszerző Vladimir Jeftić volt.

Az óbecseiek újabb vezetését a Zličić – Kobiljski páros érte el. A 66. percben Zličić a védelmi vonal mögött adta le a labdát Kobiljskinak, akinek így sikerült újabb gól szereznie. Jeftićnek, ahogyan az első esetben, a 80. percben sikerült újra gólt szereznie, ezzel 2:2-re kiegyenlíteni az állást.

A végeredmény mindkét csapat számára kedvező, ez azonban nem mondható el a játékosok helyzetéről, amit mindkét csapat edzője megerősíített.

A Szerb Vajdasági Liga 10. fordulójában az óbecsei csapat Versecre utazik, ahol az azonos nevű csapat ellen játszik, amely a ranglista ötödik helyét foglalja el. A hazaiak megpróbálnak majd újabb pontokat szerezni, hogy a kilencedik helyről feljebb ugorjanak a ranglistán.

Bečej 1918 IFK: Az edzők kölcsönös elégedettsége
Még több hír ebből a kategóriából