Turizmus

Egész napos családi program a GasztroFesztiválon

Bogdanović Zorana | 2019. október. 14. | 12:47 | Turizmus

Óbecsén az Erdőtelepítők parkjában főzőverseny, ételbemutató, kirakodóvásár, gyermek programok és számos szórakozási lehetőség várta a látogatókat a harmadik GasztroFeszten, amely az óbecsei Than Fivérek Értelmiségi Kör Ifjúsági Mozgalmának szervezésében valósult meg.

Az éttermek és a tematikus gasztronómiai fesztiválok kínálatai mellett a látogatók számos házi készítésű terméket kóstolhattak meg. A kínálatban kézműves sörök, borok, sajtok és egyéb tejtermékek, gyümölcs- és zöldségtermékek, valamint különféle húskészítmények is szerepeltek.

A főzőverseny keretében négy szakközépiskola készített disznópörköltet, amit a vasárnapi ebéd keretében a látogatók is megkóstolhattak.

Ezen kívül a legkisebbek számára kézműves foglalkozásokkal és interaktív játékokkal is készültek a szervezők.

A jó hangulatot a tambura- és cigányzene egészítette ki.

Egész napos családi program a GasztroFesztiválon

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából