Egészségügy

KÖRKÉRDÉS: Milyen gyakran ellenőrzi az egészségét?

Ljubojev Vukašin | 2019. október. 15. | 12:32 | Egészségügy

Szerbiában október hatodikán elindult a nemzeti népegészségügyi felmérés, Vajdaság, Belgrád, Šumadija, Nyugat-, Dél- , és Kelet-Szerbia területén.

A felmérés körülbelül 6.000, véletlenszerűen kiválasztott háztartást fog lefedni, és a 15 éves vagy annál idősebb felnőttekre, valamint az öt és tizennégy év közötti gyermekekre és fiatalokra terjed ki.

A nemzetközi szabványokkal összhangban hatévente elvégzett felmérés célja a népesség egészségügyi állapotának felmérése. Ez a kutatás információkat gyűjt arról, hogy a polgárok hogyan élik meg az egészségüket, mennyire használják fel az egészségügyi ellátást, hogyan törődnek az egészségükkel, és hogy elfogadnak-e bizonyos életmódokat.

Megkérdeztük a polgárokat, hogy milyen gyakran ellenőrzik az egészségüket, és részt vesznek-e a megelőző egészségügyi vizsgálatokon?

KÖRKÉRDÉS: Milyen gyakran ellenőrzi az egészségét?

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából