Sport

Vojvodina FK: a Radnički már az első félidő alatt vesztett

Ljubojev Vukašin | 2019. október. 21. | 11:45 | Sport

A Sever Vajdasági Liga tizedik fordulójában játszott mérkőzésen a bácsföldvári Vojvodina 6:0-ra legyőzte a zombori Radnički csapatát, az így szerzett 17 ponttal a ranglista ötödik helyére került.

A mérkőzés első percétől már a nézők számára is egyértemű volt, ki fog győzni. Az egyedüli kérdés az volt, hogy hányszor fog bekerülni a labda Zorić hálójába. A kapu már a második percben megrezdült, a harmadik percben pedig a hazaiak megszerezték az első gólt. Két perccel később Kudrić újabb gólt szerzett a csapatának, ezzel 2:0-ra vezetett a csapat. Ugyanez a játékos az első félidő végéig két újabb gólt szerzett. A 32. percben a harmadik, a 42. percben pedig a negyedik gól is a kapuba talált.

A négy gólhelyzet mellett számos esélye volt a hazai csapatnak, a legjobb a 19. percben, de Bečanovićnak mégsem sikerült betalálnia a kapuba.

Hasonló volt a helyzet a mérkőzés második felében, a hazai csapat dominált. A Vojvodina játékosai diktálták a tempót az egész második félidő alatt. Az első gólt a 66. percben Pelengićnek sikerült megszereznie, míg a 71.percben Novaković dobásával Lakić, a Radniči csapat játékosa öngólt rúgott, ezzel 6:0-ra véglegesítve az állást.

A ranglista leggyengébb csapatával való mérkőzés után a Vojvodina Csonoplyára utazik, ahol a Slogom csapata ellen játszik, amelynek kilenc ponttal, eddig csak egy döntetlen mérkőzése volt. Dabižljević, a csapat edzője mégis bizakodó.

Vojvodina FK: a Radnički már az első félidő alatt vesztett
Még több hír ebből a kategóriából