Sport

Vaterpolo: Bečejci potopili Beograđane u poslednjoj četvrtini

Vukašin Ljubojev | 21. oktobar. 2019. | 12:32 | Sport

Nakon 1. kola, Prve A lige i pobede Bečeja u Subotici nad „Spartak Prozivkom“ sa 11:9, sinoć su u drugom ligaškom meču, a premijernom pred svojim navijačima, vaterpolisti Bečeja ostvarili još jednu pobedu. Ovog puta savladan je vaterpolo klub Beograd, rezultatom 14:9.

U listu strelaca za tim Bečeja upisali su se po jednom Ćurčin i Korovljev, dva puta mrežu su tresli Šašin, Mesaroš, Katić i Perić, dok je Čavić postigao čak četiri gola. Kada je reč o golmanima, Murošev je zabeležio 4 odbrane, dok je Bušić imao čak 10 odbrana.

Prvu četvrtinu obeležilo je čak devet golova. Krenuli su Bečejci lepo i poveli sa dva nula, nakon čega kreće blagi preokret Beograđana na 5:3. Ipak smanjuju domaći do kraja prvog dela na 4:5.

U drugoj četvrtini publika je videla tri gola, dva u korist Bečeja i jedan u korist Beograda.

Nakon najslabije četvrtine i izjednačenog rezultata (6:6), u trećem delu utakmice ponovo Bečejci kreću u vođstvo. Poveli su po dva puta domaći ali su gosti do kraja i ove četvrtine uspeli da okrenu na 9:8.

U poslednjoj, odlučujućoj četvrtini, domaćini uspevaju da realizuju čak šest golova i tako posle teške tri četvrtine obezbede sebi bodove i pozicioniraju Bečej na drugo mesto na tabeli.

U narednom kolu, ekipa Bečeja putuje u Beograd na meč sa dobro poznatim protivnikom, Starim gradom.

Vaterpolo: Bečejci potopili Beograđane u poslednjoj četvrtini
Ostale vesti iz ove kategorije