Sport

Fudbal: Momci sa Tise savladali Dunav

Vukašin Ljubojev | 28. oktobar. 2019. | 13:49 | Sport

Omladinski fudbalski klub Bečej 1918 minule subote savladao je ekipu Dunava iz Starih Banovaca sa 3:0.

U okviru 11. kola Srpske lige Vojvodina plavo - beli, su na Gradskom stadionu kraj Tise nakon dva poraza i dva remija uspeli da osvoje tri boda i tako učvrste središnu poziciju na tabeli.

Težak put čeka ekipu iz Starih Banovaca ukoliko žele da se odlepe sa dna tabele, jer se trenutno nalaze na poslednjem mestu na tabeli sa četiri boda, odnosno jednom pobedom, jednim remijem i devet poraza.

Pored tih problema, pomoćni trener Dunava imao je zamerke i na suđenje u subotnjem meču.

Lepo vreme izmamilo je publiku koja je uživala u pravoj prvenstvenoj utakmici u kojoj je domaća ekipa imala potpunu dominaciju i ofanzivnu igru, veliki broj šansi od kojih one najlepše nisu bile materijalizovane, dok su golovi padali u manje lepim prilikama, ali i iz iznenadnog šuta sa velike udaljenosti.

Prvi gol na meču pao je u 17. minutu. Prvo se oprobao Petar Ilić, a potom i Kobiljski koji iz drugog puta uspeva da smesti loptu u gol, što je pored mnogih izvesnih prilika bio jedini gol u prvom poluvremenu.

Drugi i najlepši gol na meču postigao je Erdeljan u 77. minutu. Loptu ispucava Marković, do Erdeljana koji je prihvata, a potom iznenada i puca sa preko 25 metara i povisuje na 2:0.  

Poslednji, treći gol na meču u 86. minutu, postigao je Zličić i uz asistenciju Adameka postavio konačnih 3:0.

U narednom 12. kolu Srpske lige Vojvodina, Bečejci putuju u Kulu gde će protiv tamošnjeg Hajduka 1912 pokušati da izbore nove bodove i krenu u napad na gornji deo tabele.

Fudbal: Momci sa Tise savladali Dunav
Ostale vesti iz ove kategorije