Sport

„Karolina strela“ proslavila prvu godinu rada i postojanja

Zorana Bogdanović | 4. novembar. 2019. | 12:11 | Sport

Sportska organizacija „Karolina strela“ Bečej proslavila je prvu godinu rada i postojanja. Svečanost je protekla u znaku takmičenja, a snage su odmerili strelci iz Novog Sada, Sente, Adorjana, Bačke Topole i Bečeja.

Ekipnu pobedu na rođendanskom streljačkom turniru odneo je klub Novi Sad 1790, drugo mesto je pripalo „Komi“ iz Bačke Topole, a treće članovima „Tise“ iz Adorjana.

Što se tiče pojedinačnog plasmana Bečejaca, u kategoriji pionira drugo mesto je osvojio Nastas Doroslovački, kod pionirki Kinga Aleksander završila je na sedmom mestu, među juniorkama Andrea Vaštag bila je četvrta, dok je u istoj kategoriji u muškoj konkurenciji Nikola Doroslovački zauzeo prvo mesto. Među seniorima Karolj Kočiš zauzeo je šesto, a Ljubomir Bečejac sedmo mesto. Među najmlađima, u takozvanoj cipiripi kategoriji, najuspešniji su bili Marko Kapriš i Jana Mladenović, dok je Uroš Trbić zauzeo treće mesto.

Po završetku turnira, takmičari su nastavili druženje uz nezaobilaznu rođendansku tortu. U cilju popularizacije ovog sporta, predsednica sportske organizacije „Karolina strela“ pozvala je zainteresovane da se priključe radu kluba napominjući da tokom čitave godine primaju nove članove.

„Karolina strela“ proslavila prvu godinu rada i postojanja
Ostale vesti iz ove kategorije