Sport

Odbojka: Bečejci pobedili u dramatičnoj završnici

Vukašin Ljubojev | 4. novembar. 2019. | 14:07 | Sport

U okviru drugog kola Druge lige Sever koje je igrano minulog petka, Odbojkaški klub Bečej na domaćem terenu savladao je novosadsku ekipu Dunav Volej sa 3:2, po setovima 23:25, 25:21,22:25, 25:22 i 15:13.

Nakon dramatične, napete i izjednačene borbe, momci sa Tise zasluženo su osvojili nova dva boda i tako zauzeli na treće mesto na tabeli sa pet bodova.

Već u prvom setu publici je bilo jasno da će meč između dobro poznatih rivala potrajati i da će se igrati do poslednjih atoma snage. Poen za poenom, rezultatska klackalica, na svega dva do tri poena su se povremeno odlepljivale jedna i druga ekipa, da bi do kraja prvi set pripao gostima sa 23:25.

U drugom setu slična situacija, sve dok se domaći nisi odvojili na  16:10, a održavanjem razlike odlazi se na drugi odmor sa 25:21.

Treći set protekao je u dominaciji Bečeja, ali su Novosađani smogli snage i na kraju trećeg seta uspeli da okrenu rezultat u svoju korist sa 22:25.

Četvrti set završio se istim rezultatom kao i treći, ali u korist odbojkaša Bečeja 25:22.

Peti i najneizvesniji set podigao je publiku na noge. Zaista davno nije viđenja takva uzavrela atmosfera u Bečeju na odbojkaškoj utakmici gde je svaki servis bio ispraćen od strane navijača, kojih je bilo nešto više od sedamdesetak.

Vodili su gosti 10:13, ali uz malo koncetracije i puno snage Bečejci okreću na 15:13 i osvajaju dva zaslužena boda.

U narednom trećem kolu, ekipa Bečeja odlazi na meč u Sremsku Mitrovicu na odmeravanje snaga sa prošlogodišnjim članom Prve B lige, Srem Itonom.

Odbojka: Bečejci pobedili u dramatičnoj završnici
Ostale vesti iz ove kategorije