Sport

Hét érmet szerzett az óbecsei Kick-box Klub az országos bajnokságon

Bogdanović Zorana | 2019. november. 6. | 9:08 | Sport

Az óbecsei Kick-box Klub hét érmet szerzett full-contact versenyszámban az országos bajnokságon.

A Zentán megtartott A- és B-osztályos serdülő, ifjúsági és felnőtt versenyeken az ifik mezőnyében is az óbecsei klub lett a legjobb.

Aranyat nyert Nikola Vlajkov és Milica Stojšin.

Kisutcai Miklós, Tóth Arnold és Károlyi Áron ezüstérmet szerzett. Áron a döntőben klubtársával, Nikola Vlajkovval szemben maradt alul.

Bronzérmet nyert  Nikola Grozdanović és Đorđe Vujaković, aki mindössze fél éve foglalkozik ezzel a sporttal, de már több érem áll a vitrinjében.

A fiatal óbecsei sportolók folytatják az intenzív edzéseket, november 15. és 17. között ugyanis  Nišben A Balkán legjobb kock-boxos harcosai nevű nemzetközi versenyen vesznek részt.

Hét érmet szerzett az  óbecsei Kick-box Klub az országos bajnokságon

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából