Sport

Nikola Vlajkov a győztese az óbecsei bokszgála fő meccsének

Bogdanović Zorana | 2019. november. 7. | 12:48 | Sport

Az óbecsei Partizánban megtartott 11. nemzetközi profi bokszgálának a közönsége hat ökölvívó mérkőzést láthatott, ezúttal kizárólag férfiak között.

Habár a gála előtti napon megtartott edzésen megsérült a válla és csak jobb kézzel tudott harcolni, az óbecsei Nikola Vlajkov ifjúsági kick-box bajnok az est fő meccsén legyőzte a beočini Milan Živkovićot. Ők ketten a 71 kilósok kategóriájában szálltak ringbe, és a bírók egyhangú döntésének köszönhetően Vlajkov 3:0 arányban nyerte el a győztesnek járó titulust.

A tegnapi gála eredményei a következők: a 78 kg-osok súlycsoportjában az első mérkőzésen a III. menet kezdetének a megszakításával a beočini Ognjen Rauković győzött az óbecsei Aleksandar Živkov Aksin felett.

A nagybecskereki Bogdan Drašković a III. menet megszakításával diadalmaskodott az óbecsei Kisutcai István felett. Ők ketten a 63,5 kg-osok kategóriájában versenyeztek.

A belgrádi Stefan Čolović a IV. menetben kiütéssel nyert a palánkai Srećko Janjićtyal szemben a 81 kg-osok félnehézsúlyú kategóriájában.

A francia Gillian Boa a III. menetben megszakítással győzte le a nagykikindai Vanja Dimitrovot a 72 kg-osok mezőnyében.

A prokupljei Milan Kurtić az újvidéki Aleksandar Marić felett aratott győzelmet az első menetben megszakítással, a 77 kg-os súlycsoportban.

Radović elmondása szerint az év végén ismét lesz egy profi bokszgála Óbecsén, akkor erős mezőnyben, világversenyeken szereplő ökölvívókkal.

Nikola Vlajkov a győztese az óbecsei bokszgála fő meccsének

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából